Beoordelingen van klanten

5.00
Gebaseerd op 207 beoordelingen
5
100%
207
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
1 2 ... 4
gecombineerd met: TO THE MOON AND BACK; CHAMPS DE CITROUILLES en een WHATCHAMACALLIT sentiment
All Mad Here - Dierenzegels - Dainius A5 foto overzicht
bastifee
6 november 2022
Deze grappige jongens zijn gewoon hilarisch!!! Ik hou van ze!
Nuttig?
0 0
Sentiment - KERSTZEGELS
U bent pur effect - Hondenpostzegels - Dainius collectie A5 foto overzicht
bastifee
6 november 2022
Ik hou van de uitdrukking van deze honden! Een prachtige set! ...en zoals altijd van uitstekende kwaliteit!
Nuttig?
0 0
KATTEN OP BOEKEN; IN MIJN WOONKAMER; GRAPPIGE ACCESSOIRES; SCHAAKBUFFER; WHATCHAMACALLIT
Katten op boeken - A5 kattenpostzegels foto review
bastifee
6 november 2022
Nog een voorbeeld van het combineren van Katzelkraft stempels! Deze kaart is gemaakt met vier verschillende sets. Prachtig hoe goed deze stempels samenwerken!
Nuttig?
0 0
Winter hut - Winter hut postzegel - A6 foto overzicht
bastifee
6 november 2022
Helemaal blij met deze prachtige stempels! ♥♥
Nuttig?
0 0
Ballade à chat - Scrapbooking stempel -Dainius collectie -A6 foto overzicht
Lynda J
27 september 2022
Ik vind ze geweldig! Fantastische indrukken! Sentimenten van Dylusions.
Nuttig?
0 0
Fotograaf van de koe - Scrapbooking stempel -Dainius collectie -A6 foto overzicht
Lynda J
27 september 2022
Prachtige stempels en afbeeldingen zoals altijd. Sentimenten zijn van Dylusions.
Nuttig?
0 0
Monique Vrijbloed
Mystery Animal - Scrapbooking Stempel -Dainius collectie -A6 foto overzicht
Monique V
26 september 2022
Je kunt alle Katzelkraft stempels mixen en matchen om een grappige kaart te maken.
Nuttig?
0 0
De Mocket
Muisfotograaf - Scrapbooking stempel -Dainius collectie -A6 foto overzicht
Monique V
26 september 2022
Ik hou van alle stempels van Katzelkraft. Maar deze is mijn favoriet
Nuttig?
2 0
Koe selfie - Scrapbooking stempel -Dainius collectie -A6 foto overzicht
Lynda J
25 september 2022
Zoals altijd, perfecte stempelafdrukken! En ik hou van de uitdrukking! (sentimenten zijn van Dylusions)
Nuttig?
1 0
Thoughtful Cat - Scrapbooking Postzegel -Dainius collectie -A6 foto overzicht
Lynda J
24 september 2022
Hou van zijn bedachtzame blik. Katzelkraft stempels geven altijd geweldige indrukken.
Nuttig?
0 0
Muisfotograaf - Scrapbooking stempel -Dainius collectie -A6 foto overzicht
Lynda J
24 september 2022
Schattige muis - fantastische indrukken van deze stempels altijd!
Nuttig?
0 0
Windy day postzegel foto review
Lynda J
23 september 2022
Hou zo van deze stempel! Altijd perfecte indrukken.
Nuttig?
0 0
All Mad Here - Dierenzegels - Dainius A5 foto overzicht
All Mad Here - Dierenzegels - Dainius A5 foto overzicht
All Mad Here - Dierenzegels - Dainius A5 foto overzicht
+1
Lynda J
23 september 2022
Ik hou absoluut van deze stempels! Hou van hun gezichten en poses en kan niet wachten om ze allemaal te gebruiken! Altijd perfect gestempeld!
Nuttig?
0 0
Grappige pinguïns - A5 dierenpostzegels foto review
francoiserlm57
7 september 2022
Mooie stempels. Voor het maken en personaliseren van kaarten. Voor gebruik met of zonder montageschuim.
Nuttig?
0 0
Grappige pinguïns - A5 dierenpostzegels foto review
francoiserlm57
21 augustus 2022
Goede producten. Je kunt allerlei verhalen verzinnen om ze op het toneel te brengen.
Nuttig?
1 0
Scrapbooking Stempel - Autofoto Review
francoiserlm57
21 augustus 2022
Goede producten.
Nuttig?
1 0
Les Piafs - Scrapbooking stempel foto review
francoiserlm57
21 augustus 2022
Zeer goede producten en goed formaat om mooie kaarten te maken.
Nuttig?
2 0
City Rats - Scrapbooking postzegels foto review
Lynda J
20 augustus 2022
Hou van de ratten! Op hoeveel manieren kun je ze gebruiken?!?!
Nuttig?
1 0
Be Batman scrapbooking stempel foto review
Lynda J
20 augustus 2022
Hou van de brutale sentimenten voor zo veel toepassingen!
Nuttig?
1 0
Animal farm scrapbooking stempel foto review
Lynda J
20 augustus 2022
Geweldige indrukken altijd.....en je moet wel van deze krankzinnige dieren houden!
Nuttig?
1 0
Humanoids - JAB collectie - A5 karakter postzegels foto review
Lynda J
20 augustus 2022
Duidelijke, precieze afdrukken bij elke stempeling. En je moet gewoon van deze ietwat vreemde mensen houden.....
Nuttig?
1 0
Prullenbak tampon scrapbooking foto review
Lynda J
20 augustus 2022
Hou van de prullenbak voor dat extra vleugje plezier of stijl! Geweldige indrukken, altijd, van de rode rubberen stempels.
Nuttig?
1 0
Sleutel robots - scrapbooking stempels - rubberen stempels foto review
Lynda J
20 augustus 2022
Prachtige robots voor geek/grunge/masculine kaarten. Altijd goede indrukken! Een beetje vervelend voor pietluttige snijders.....lol.
Nuttig?
1 0
Elektrisch circuit - Buffer achtergrond foto review
Lynda J
20 augustus 2022
Geweldige achtergrond voor al je robots... en anderen!
Nuttig?
1 0
1 2 ... 4